Easy Vegan: Kaneelstengels
Porties Prep Tijd
20stengels 5minuten
Passieve Tijd
10-15minuten
Porties Prep Tijd
20stengels 5minuten
Passieve Tijd
10-15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de bladerdeegplakjes ieder in vier reepjes. Leg vervolgens de reepjes op een bakplaat met daaronder een siliconen bakmat of bakpapier.
  2. Maak de bladerdeegreepjes een beetje vochtig met wat plantaardige melk. Hierdoor worden ze wat plakkerig, waardoor de suiker en kaneel beter blijven plakken. Je zou dit ook kunnen doen met wat water.
  3. Maak een mengels van de suiker en de kaneel. Met dit mengel strooi je de reepjes vol, zodat ze allemaal goed bedekt zijn.
  4. Zet de bakplaat voor 10 à 15 minuten in de oven op 180 °C. Let tussendoor goed op of de bovenkant niet aanbrand, want aangezien de suiker karameliseert kan dit best hard gaan.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden…